top of page
 • Τι είναι η Herbalife Nutrition;
  Από το 1980, αποστολή της Herbalife Nutrition είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από προϊόντα διατροφής με υπέροχη γεύση και επιστημονική τεκμηρίωση, που βοηθούν τους ανθρώπους να κατακτήσουν την κατάλληλη ισορροπία μιας υγιεινής διατροφής. Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής απευθείας πωλήσεων, με περισσότερα από 40 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης γκάμας νόστιμων θρεπτικών προϊόντων, με δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών και την υποστήριξη των καταναλωτών στην πορεία προς την επίτευξη των δικών τους στόχων υγείας και ευεξίας.
 • Πώς λειτουργεί η Herbalife Nutrition;
  Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της, οι οποίοι, έχοντας λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και κατάρτιση, προσφέρουν ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις σχετικά με τους στόχους των πελατών τους για τη διατροφή και την ευεξία τους. Επίσης, η Herbalife Nutrition προσφέρει την εγγύηση Gold Standard για την προστασία των καταναλωτών, προσφέροντας 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
 • Πού λειτουργεί η Herbalife Nutrition;
  Η Herbalife Nutrition καλύπτει ποικιλία καθημερινών διατροφικών αναγκών, προσφέροντας επιλογές στους καταναλωτές σε περισσότερες από 90 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη (56 χώρες στην περιοχή Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής (EMEA)). Βελτιώνοντας τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων και παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης, η Herbalife Nutrition επιδρά θετικά σε κοινότητες σε ολόκληρο τον κόσμο.
 • Τα προϊόντα Herbalife είναι εγκεκριμένα από κάποιο επίσημο φορέα διατροφής;
  Ναι, η ομάδα των ειδικών της Herbalife τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα σχετικά με την επιστήμη και την ασφάλεια των προϊόντων. Όλες οι διαδικασίες διέπονται από την οδηγία Global Product Science & Safety (GPSS) για την αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων εσωτερικής διατροφής της Herbalife Nutrition (HLF). Αυτό το ολοκληρωμένο έγγραφο περιέχει μια διαδικασία για την αξιολόγηση της ασφάλειας όλων των συστατικών της Herbalife Nutrition. Αναθεωρείται και ενημερώνεται διαρκώς σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά στοιχεία και τους κανονισμούς για την αξιολόγηση ασφαλείας τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής
 • Είναι τα προϊόντα της Herbalife Nutrition καλά για την απώλεια βάρους;
  Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν επιστημονικό υπόβαθρο. Περιλαμβάνουν μπάρες και σνακ πρωτεΐνης, ροφήματα βοτάνων, ροφήματα αλόης, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα ενυδάτωσης για αθλητές, προϊόντα εξωτερικής διατροφής και πρωτεϊνούχα ροφήματα υποκατάστατα γεύματος. Τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition είναι υποκατάστατα γεύματος για διατήρηση ή απώλεια βάρους. Η υποκατάσταση ενός από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους. Η υποκατάσταση δύο από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Η φιλοσοφία διατροφής της εταιρείας βασίζεται στην ισορροπημένη διατροφή, τον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στην τήρηση εξατομικευμένων προγραμμάτων με τη βοήθεια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων Ανεξάρτητων Συνεργατών. Χάρη σε αυτήν τη φιλοσοφία βελτιώνουμε τις διατροφικές συνήθειες σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα άτομο τη φορά.
 • Ποια είναι η δέσμευση της Herbalife Nutrition όσον αφορά την ποιότητα;
  Τα συστατικά της Herbalife Nutrition προέρχονται από παραγωγούς που έχουν δεσμευτεί να πληρούν τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία όσον αφορά τη φύτευση και τη διατήρησή τους. Η Herbalife Nutrition υποβάλλει τα υλικά της σε ελέγχους στα κορυφαία εργαστήριά μας προτού εισέλθουν στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλιστεί πως πληρούν τα ενιαία παγκόσμια πρότυπα της εταιρείας, αλλά και τις εκάστοτε κυβερνητικές απαιτήσεις. Τα εργαστήριά της Herbalife Nutrition διαθέτουν το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (ISO 17025), γεγονός που μαρτυρά την αυστηρή προσήλωση της εταιρείας στα κορυφαία πρότυπα της βιομηχανίας. Χάρη στις ολοκληρωμένες διαδικασίες ελέγχου ποιότητας που ακολουθεί η Herbalife Nutrition, διασφαλίζεται πως ό,τι αναγράφεται στην ετικέτα βρίσκεται στο προϊόν. Από την καλλιέργεια των συστατικών ως τα τελικά προϊόντα που βοηθούν τους πελάτες να έχουν μια πιο υγιεινή ζωή, η δέσμευση στην ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της Herbalife Nutrition.
 • Ποιος μπορεί να καταναλώσει τα προϊόντα της Herbalife Nutrition;
  Το 2020 σημειώθηκε καθημερινή κατανάλωση 5,3 εκατομμυρίων Πρωτεϊνούχων Ροφημάτων της Herbalife Nutrition σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα της Herbalife Nutrition έχουν δημιουργηθεί ώστε να συμμορφώνονται με τις παγκόσμιες, ευρωπαϊκές και εθνικές νομοθεσίες, προκειμένου να είναι ασφαλή προς χρήση από υγιείς ενήλικες. Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι κάποια από τα προϊόντα περιέχουν συστατικά όπως σόγια, βρώμη, γαλακτοκομικά, καφεΐνη κ.ά., τα οποία ενδεχομένως να μην είναι κατάλληλα για ορισμένα άτομα, όπως έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα της Herbalife Nutrition ή με συγκεκριμένα συστατικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα Global Consumer Safety. Η Herbalife Nutrition συνιστά επίσης να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό σας προτού προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή στη διατροφή σας.
 • Πόσο κοστίζουν τα προϊόντα της Herbalife Nutrition;
  Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition διαθέτουν ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα προϊόντα για τον έλεγχο βάρους, ευεξίας, αθλητικής διατροφής και προσωπικής περιποίησης της Herbalife Nutrition προσφέρουν αξία πολλαπλάσια από το κόστος τους.
 • Ποια δοσολογία πρέπει να χρησιμοποιώ σε κάθε προϊόν;
  Στον πίνακα πιο κάτω θα βρείτε τη δοσολογία ανά προϊόν.
 • Είναι Vegan τα προϊόντα της Herbalife Nutrition;
  Πολλά προϊόντα της Herbalife Nutrition περιέχουν πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης από σόγια, μεταξύ των οποίων και τα περισσότερα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 υποκατάστατα γεύματος, που αποτελούν και τη ναυαρχίδα των προϊόντων της εταιρείας. Η πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης έχει μικρότερες απαιτήσεις σε γη και νερό και παράγει λιγότερες εκπομπές άνθρακα από την πρωτεΐνη ζωικής προέλευσης. Για να δώσει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, η Herbalife Nutrition προσφέρει επίσης εναλλακτικές πηγές φυτικής πρωτεΐνης, όπως αρακά, ρύζι, κινόα και άλλα.
 • Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα της Herbalife Nutrition;
  Για να προμηθευτείτε τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 και άλλα προϊόντα της Herbalife Nutrition μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop μας επιλέγοντας από το Μενού E-Shop.
bottom of page